بحـث
المواضيع الأخيرة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin | ||||
جميلة والملاك | ||||
لميس | ||||
loola | ||||
وردة الحياة | ||||
Eng-omar | ||||
سوريه وافتخر | ||||
سجده | ||||
عبد الله |
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 162 بتاريخ السبت نوفمبر 02, 2024 11:04 pm
موضوع: ألذ وأسهل وأسرع فراخ مشوية..وحاسبوا علي صوابعكم!!!
صفحة 1 من اصل 1
موضوع: ألذ وأسهل وأسرع فراخ مشوية..وحاسبوا علي صوابعكم!!!
ألذ وأسهل وأسرع فراخ مشوية..وحاسبوا علي صوابعكم!!!
-------------------------------------------------
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دي طريقتي في شوي الفراخ بس انا مش مسئولة لو الجيران اتلموا عليكي وطلبوا يتغدواا عندك من ريحتها اللذيييييييييييذة وهي بتتشوي صور ألذ وأسهل وأسرع فراخ مشوية..وحاسبوا علي صوابعكم!!!
اما شوي الفراخ بيخليها اخف وطبعا الذ.
:المقادير:
----------
دجاجة والحجم حسب الرغبة.
بصلة مفرومة او مقطعة مكعبات .
عصيرليمونة وملعقة خل.
ملح وفلفل اسود وبهارات.
:الطريقة:
--------
تغسل الفراخ جيد وتقطع او نكتفي بعمل شقوق عرضية فيها لتتشرب البصل والبهارات.
نضيف الملح والفلفل والبهارات والخل والليمون للبصل وتخلط جميعا وتدعك الدجاجة من الداخل والخارج واذا استطعت احشي ما تحت الجلد بالخلطة وضيفي ورق اللورا اذا وجد.
توضع الفراج في الفرن علي درجة حرارة متوسطة وكل ما تبقي النار ادي كل ما بيبقي الطعم ألذ وبعد نضجها ارفعي النار حتي تحصلي علي اللون المعروف للفراخ المشوية.
تقدم ساخنة مع الرز ويفضل الرز الحباية وحباية والسلطة الخضرا.
اه قبل ما انسى هاقول لكم علي طريقة اسهل واسهل شوفوا يا بنات هاتي بصلة وثمرة طماطم والملح والفلفل والبهارات وياريت قرفة حطي كله في الخلاط
اضربي ضربتين وبعدين وزعي الخلطة دي جوه وبره الفرخة وممكن تضيفي الليمون والنتيجة واحدة بس الطريقة دي اسرع و....بالهنا والشفا
-------------------------------------------------
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
دي طريقتي في شوي الفراخ بس انا مش مسئولة لو الجيران اتلموا عليكي وطلبوا يتغدواا عندك من ريحتها اللذيييييييييييذة وهي بتتشوي صور ألذ وأسهل وأسرع فراخ مشوية..وحاسبوا علي صوابعكم!!!
اما شوي الفراخ بيخليها اخف وطبعا الذ.
:المقادير:
----------
دجاجة والحجم حسب الرغبة.
بصلة مفرومة او مقطعة مكعبات .
عصيرليمونة وملعقة خل.
ملح وفلفل اسود وبهارات.
:الطريقة:
--------
تغسل الفراخ جيد وتقطع او نكتفي بعمل شقوق عرضية فيها لتتشرب البصل والبهارات.
نضيف الملح والفلفل والبهارات والخل والليمون للبصل وتخلط جميعا وتدعك الدجاجة من الداخل والخارج واذا استطعت احشي ما تحت الجلد بالخلطة وضيفي ورق اللورا اذا وجد.
توضع الفراج في الفرن علي درجة حرارة متوسطة وكل ما تبقي النار ادي كل ما بيبقي الطعم ألذ وبعد نضجها ارفعي النار حتي تحصلي علي اللون المعروف للفراخ المشوية.
تقدم ساخنة مع الرز ويفضل الرز الحباية وحباية والسلطة الخضرا.
اه قبل ما انسى هاقول لكم علي طريقة اسهل واسهل شوفوا يا بنات هاتي بصلة وثمرة طماطم والملح والفلفل والبهارات وياريت قرفة حطي كله في الخلاط
اضربي ضربتين وبعدين وزعي الخلطة دي جوه وبره الفرخة وممكن تضيفي الليمون والنتيجة واحدة بس الطريقة دي اسرع و....بالهنا والشفا
لميس- عضو مميز
- عدد المساهمات : 61
نقاط : 245
تاريخ التسجيل : 12/04/2010
العمر : 35
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة ديسمبر 24, 2010 5:07 pm من طرف وردة الحياة
» من روائع قصص الحب
الأحد يونيو 20, 2010 3:51 am من طرف Eng-omar
» (( قولي لهم ... ))
الجمعة يونيو 18, 2010 5:14 am من طرف وردة الحياة
» قصة جيدة
الجمعة يونيو 18, 2010 4:59 am من طرف وردة الحياة
» (( المنسف الأردني ))
الخميس يونيو 17, 2010 7:23 am من طرف وردة الحياة
» (( النمورة ))
الخميس يونيو 17, 2010 7:07 am من طرف وردة الحياة
» (( كريمة قدرة قادر ))
الخميس يونيو 17, 2010 7:02 am من طرف وردة الحياة
» (( أصابع السمسم ))
الخميس يونيو 17, 2010 6:52 am من طرف وردة الحياة
» أحلى إعلان للحجاب
الخميس يونيو 17, 2010 6:38 am من طرف وردة الحياة